Välkommen      Konsultation      Kirurgi      Behandlingar      Hudvård      Personal      Våra priser      Hitta hit       Kontakt/Boka   


 

Nyheter!

Tripolar radiofrekvens (RF)
RF behandling för ansikte, hals & dekollage reducerar effektivt rynkor och stramar upp huden. Oftast får man en tydlig effekt redan efter första behandlingen men på grund av människors stora biologiska skillnader går det inte att på förhand förutspå hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat.

Är man fullt frisk kan man behandla med 4-7 dagars mellanrum. Behandlas ej om man är gravid, har pacemaker, har epilepsi, cancer, hepatit.

Pris
1 815 kronor / behandling

DermaPen
DermaPen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Med modern teknologi kontrollerar man djupet och frekvensen under DermaPen behandlingen, processen blir mer effektiv och mindre smärtsam.
Med DermaPen kan vi stimulera huden att producera mer kollagen och elastin på ett sådant sätt att den kan användas som ett alternativ till kirurgisk ingrepp, laserpeeling eller hudslipning.

För en snabb, effektiv och mindre smärtsam behandling än laser för:

  • hudföryngring
  • rynkreducering
  • pigmentfläckar
  • acneärr
  • hudskador
  • förbättrar hudelasticitet
  • bristningar
  • strier
  • kirurgiska ärr
  • efter brännskador

Pris
Ansikte: 1800 kr/behandling
Ansikte + hals: 2600 kr/ behandling
Ansikte + hals + dekolletage = 3500 kr/ behandling.

Hur går det till behandlingen?
En konsultation är nödvändigt för att bedöma varje specifikt fall. Efter noggrann utvärdering och bedömning att DermaPen är det bästa alternativet, rengörings huden, förbereds och utförs behandlingen. En pen lik maskin gör igenom på de olika områden flera gånger beroende på hudproblem. Micro-nålar rörs vertikalt och skapar små tunna osynliga brunnar i huden. Micro-nålarna öppnar tillfälliga kanaler i det mest ytliga lagret av huden epidermisen, micro-nålar främjar kroppens naturliga läkningsprocess att producera nya hudceller och den äldre eller skadad hud ersätts med en ny fräsch hud.
Bieffekter: En del rodnader kan uppstå efter behandlingen som är övergående.

Rekommenderas
3 - 5 behandlingar med en månads mellanrum men det kan skiljas från person till person. Efter avslutad behandling förbättras signifikant hudkvalité under de följande månaderna.

 

Ring oss på Scandoc Clinic och boka tid för en konsultation Tel: 08-24 25 20

info@scandocclinic.se
www.scandocclinic.se