Välkommen      Konsultation      Kirurgi      Behandlingar      Hudvård      Personal      Våra priser      Hitta hit       Kontakt/Boka   


Dr. Silvia Miller
 

Hudvård

Till Dig som tycker att hudvård är viktigt och vill se resultat kan vi erbjuda olika former av behandlingar för att hålla huden fräsch och ungdomlig.

Vi hjälper Dig att välja rätt behandling utifrån Din huds känslighet. Vi arbetar huvudsakligen med Neostratas produkter. Neostrata är ett amerikanskt företag specialiserad på behandling av hudförändringar och kosmetisk dermatologi dvs hudvård. Bolaget startades på 70-talet av två hudläkare. Neostrata är således vetenskapligt avancerad klinisk beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. En dramatisk och märkbar förändring av huden som gör att Du känner Dig strålande vacker.

I Neostratas produktprogram ingår dels behandlingar för mer medicinska hudåkommor såsom akne, rosacea, dermatit / atopisk dermatit samt torr hud med uppkomst av fissurer dvs hudsprickor framförallt på händer och fötter.

Den andra inriktningen av produkterna har en kosmetisk inriktning som syftar till att bevara huden ungdomlig och förhindra åldrande.
Neostrata Skin Active utgör en ny komplett hudvårdsserie och riktar sig i första hand till personer över 35 år.

Vi hjälper Dig att välja rätt produkter för Din hud!

Peeling
Rosacea
Hudssprickor
Pigmentfläckar
Ögon
Skin Active


 

Neostratas produkter har visat sig vara effektiva för många olika hudtyper och hudproblem.

  • För tidig åldrad hud / solskadad hud

  • Torr glåmig och uttorkad hud

  • Fina linjer och rynkor

  • Pigmentfläckar

  • Akne /fet hud

 


 

Ring oss på Scandoc Clinic och boka tid för en konsultation Tel: 08-24 25 20

info@scandocclinic.se
www.scandocclinic.se