Välkommen      Konsultation      Kirurgi      Behandlingar      Hudvård      Personal      Våra priser      Hitta hit       Kontakt/Boka   
 

Rynkor/Botox/Fillers

En annan behandlingsprincip för att få en slät jämn hud och att eliminera rynkor är behandling med Botox. Det är i första hand mindre rynkor – mimikrynkor där det föreligger indikation för att använda Botox.

Botox är en förkortning för Botulinum toxin som är ett medel som förlamar muskulatur. Det har använts inom konventionell sjukvård sedan många år tillbaka. Under de senaste åren har Botox visat sig att i små mängder är det möjligt att förlama de ansiktsmusklerna som orsakar rynkor eller fördjupar desamma. Botox blockerar överföring av nervimpulser i nervändarna. Framförallt effektivt är Botox-injektioner för att reducera eller helt eliminera rynkor i pannan mellan ögonbrynen och i laterala ögonvrån. Behandlingen är i de närmaste smärtfri och tager inte mer än 10-15 minuter.
Behandlingen är dock ej permanent vilket innebär att efter varierande tid måste den göras om. Sannolikt uppnår man genom upprepade behandlingar och med tiden ett mer permanent tillstånd. De beror på en så kallad fysiologisk atrofi dvs. att musklerna försvagas – förtvinar när det inte används. Några direkta biverkningar föreligger ej.

Akne
Arm och hand svett
Bröstförstoring
Bröstreduktion hos man
DermaPen
Fettsugning SLIM-LIPO
Hudföryngring/
Skin rejuvenation
 
Hårborttagning
Läppförstoring
Massage - Indian head
Rynkor/Botox/Fillers
Solskadad hud 
Tripolar radiofrekvens RF
Ytliga kärl - varicer
Ögonlocksplastik
 

Ring oss på Scandoc Clinic och boka tid för en konsultation Tel: 08-24 25 20

info@scandocclinic.se
www.scandocclinic.se